пʼятницю, 21 серпня 2020 р.

Відеопанорама "Україна унікальна - Україна надзвичайна"

 

24 серпня 1991 р. на політичній карті світу з'явилася нова незалежна держава – Україна. На честь цієї доленосної події встановили національне свято – День незалежності України.


        24 серпня – це особлива дата для кожного українця, незалежно від віросповідання і політичних поглядів. День незалежності України – свято української державності, свято пам’яті про цілі покоління наших предків, які творили націю і боролися за рідну землю. З кожним роком українці все глибше усвідомлюють історичну значущість цієї дати.

        У глибину століть сягає історія нашого народу. Україна має багате й славне минуле. Вона виплекала Запорізьку Січ, славетну Києво-Могилянську Академію. Україна виколисала велетнів сили і духу –таких як Петро Сагайдачний, Богдан Хмельницький, Іван Сірко, Устим Кармелюк, Григорій Сковорода,  Тарас Шевченко, Іван Франко, Леся Українка, Михайло Грушевський... Цей перелік, можна продовжити й іменами наших сучасників, які примножують славу нашої Батьківщини. І сьогодні ми святкуємо  29-ту  річницю проголошення незалежності нашої держави.




 

Немає коментарів:

Дописати коментар