пʼятницю, 28 серпня 2020 р.

Презентація книги Андрія Котлярчука “Добровольці.The Volunteers.Доба героїв.”

 

  29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. 24 серпня 2019 року Президент України Володимир Зеленський підписав указ про затвердження цього пам’ятного дня. Дата приурочена до дня найбільших втрат української армії на Донбасі — дня виходу з оточення в Іловайську 29 серпня 2014 року.

   У цей день згадуємо подвиг Героїв України та вшановуємо пам'ять військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність України. Пам'ятаймо подвиг українських воїнів, які віддали життя за мирне майбутнє Українського народу на своїй землі!

  Презентуємо Вам нове видання, що надійшло до фонду центральної районної бібліотеки – арт-проект Андрія Котлярчука Добровольці.The Volunteers.Доба героїв.. Арт-проект про історію сучасної війни на сході України присвячено добровольцям та ветеранам АТО. Фотопроект продуманий автором від початку до кінця. Фотомайстер проїхав тисячі кілометрів уздовж тонкої лінії зіткнення протиборчих сил та відзняв сотні вдумливих кадрів й портретів бійців до та після бою. Книга свідчить про героїзм, мужність, прагнення бійців до перемоги, а також підкреслює поступове відродження могутності української армії.

На позиції. Добровольці з позивними Халк та Джміль на руїнах мегамаркету. Батальон "Харків". Місто Авдіївка, травень 2017.
 
Десантники біля БРДМ, 93-тя окрема механізована бригада "Холодний Яр", ЗСУ.
Місто Авдіївка,серпень 2016.

Позивний Мир в окопі на нульовому кілометрі. Полк "Київ". Місто Авдіївка,
 серпень 2016.
 
Позивний Афіна біля БТР. Батальон "Свята Марія". Селище Парасковіївка, 
серпень 2015

 



 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар